Ämpäriä ei saa lainaan vaan omaksi, ilmaiseksi

Alennusmyynneissä säästäminen

Suomalaiset ovat tunnetusti ämpärihullua kansaa. Ei ympärihullua, vaan ämpärihullua. Tämä tarkoittaa että jos jotain saa ilmaiseksi, sen eteen kannattaa nähdä vaivaa. Tokmannin ilmaisia ämpäreitä on parhaimmillaan jonottanut jopa 400 ihmistä. Kun Valio myi Venäjän pakotteiden vuoksi myymättä jäänyttä juustoaan alehinnalla suomalaisille, monet pistivät rahaa bensaan jotta pääsivät kokeilemaan tätä eksoottista, näennäisen edullisesti myytävää tuotetta. On siis selvää että suomalaiset rakastavat tarjouksia ja ilmaisia asioita. Siksi on hyvä että luet tämän artikkelin sillä me kaikki tarvitsemme lisää jäitä hattuun. Seuraavaksi kerromme miten voit säästää eniten alennusmyynneissä.

Rahaa voi säästää seuraavilla konsteilla

Mieti tarvitsetko tätä kyseistä tuotetta. Ei kannata maksaa julkisen liikenteen vuorokausilippua tai panostaa bensaan jos ämpäri tai muu tuote olisi lopulta vain tiellä

  1. Kaupassa käynti kannattaa ajoittaa lauantaiaamuun mikäli mahdollista. Tällöin ruokakaupat yleensä tarjoavat eniten tarjoustuotteita joiden päivämäärät lähestyvät.
  2. Alennuksessa olevia ruokia kannattaa ostaa pakastimeen.
  3. Ruokien uudelleen käyttäminen on myös suositeltavaa. Jos olet jo syönyt pari spagettia jauhelihakastikkeella, loput kastikkeesta kannattaa joko pakastaa tai jalostaa esimerkiksi lasagneksi.
  4. Kolikkopurkit ovat loistavia säästöpossuja. Kanna mukana vain setelirahaa ja tyhjennä illalla kolikot taskusta purkkiin. Menojen kuten alennusmyyntien, matkojen tai joulun lähestyessä kolikot voi viedä pankkiin ja on huomaamattaan onnistunut säästämään venyttämättä penniä sen kummemmin.
  5. Suosi käteistä. Koska pankkiautomaatilla käynti pakottaa miettimään tarvitseeko tämän alennustuotteen vai ei, sen hankinta on helpompi jättää väliin. Kortilla maksaessa rahan menetystä ei juuri huomaa.
  6. Lomamatkojen kohteissa kannattaa joustaa. Sky Scanner –palvelulla on erinomainen mobiilisovellus johon voi merkitä lähtö- ja paluupäivänsä. Jos kohteeksi merkitsee tietyn kaupungin tai maan sijaan ”Everywhere”, Sky Scanner valikoi ne tarjoukset jotka ovat sillä hetkellä parhaat ja listaa monta maata lomamatkan vaihtoehdoksi.

 【クーポン利用で最大1,000円引き 8/26 18:00?8/27 23:59】アライアン ALLIANスノーボード 板 レディースPRISM GIRL プリズムガールスノボ ボード キャンバー ラ
#↑〒『カード対応OK!』鈴木油脂工業【S-562】ねずみガード420ml (1ケース24本入)
www.dentalsektor.com
パナソニック LAN通信型 HEMS対応住宅分電盤 《スマートコスモ コンパクト21》 蓄熱暖房器・エコキュート(エコキュート用ブレーカ容量20A)・IH対応 リミッタースペースなし 回路数6+回路ス
良品 プラダ ★ ショルダーバッグ VA0797 斜め掛け ナイロン レザー カーキ ブラウン 保存袋付 PRADA (38829 【中古】
【4000円OFFクーポン配布中】 電動昇降台 TB-232 ベッド 病院用 整体院 整骨院
ダイニングテーブルセット 幅120cm リビングセット 昇降テーブル 昇降式 北欧 木製 無垢 4点セット 3Pソファー コーナーソファー 4人掛け 5人掛け ソファーセット 食卓 ダイニングセット
【新品/取寄品】FA防塵パソコンロッカー 幅450mm L48F446
【盆提灯 行灯】伝統の技が光る逸品  『866-3492 12号 銘木鉄刀木絹二重絵入極上桐箱入』盆提灯 盆ちょうちん 初盆格 1個価格
(業務用40セット)ライオン ライオン 無リントップ 特大(同梱不可)