Ämpäriä ei saa lainaan vaan omaksi, ilmaiseksi

Alennusmyynneissä säästäminen

Suomalaiset ovat tunnetusti ämpärihullua kansaa. Ei ympärihullua, vaan ämpärihullua. Tämä tarkoittaa että jos jotain saa ilmaiseksi, sen eteen kannattaa nähdä vaivaa. Tokmannin ilmaisia ämpäreitä on parhaimmillaan jonottanut jopa 400 ihmistä. Kun Valio myi Venäjän pakotteiden vuoksi myymättä jäänyttä juustoaan alehinnalla suomalaisille, monet pistivät rahaa bensaan jotta pääsivät kokeilemaan tätä eksoottista, näennäisen edullisesti myytävää tuotetta. On siis selvää että suomalaiset rakastavat tarjouksia ja ilmaisia asioita. Siksi on hyvä että luet tämän artikkelin sillä me kaikki tarvitsemme lisää jäitä hattuun. Seuraavaksi kerromme miten voit säästää eniten alennusmyynneissä.

Rahaa voi säästää seuraavilla konsteilla

Mieti tarvitsetko tätä kyseistä tuotetta. Ei kannata maksaa julkisen liikenteen vuorokausilippua tai panostaa bensaan jos ämpäri tai muu tuote olisi lopulta vain tiellä

  1. Kaupassa käynti kannattaa ajoittaa lauantaiaamuun mikäli mahdollista. Tällöin ruokakaupat yleensä tarjoavat eniten tarjoustuotteita joiden päivämäärät lähestyvät.
  2. Alennuksessa olevia ruokia kannattaa ostaa pakastimeen.
  3. Ruokien uudelleen käyttäminen on myös suositeltavaa. Jos olet jo syönyt pari spagettia jauhelihakastikkeella, loput kastikkeesta kannattaa joko pakastaa tai jalostaa esimerkiksi lasagneksi.
  4. Kolikkopurkit ovat loistavia säästöpossuja. Kanna mukana vain setelirahaa ja tyhjennä illalla kolikot taskusta purkkiin. Menojen kuten alennusmyyntien, matkojen tai joulun lähestyessä kolikot voi viedä pankkiin ja on huomaamattaan onnistunut säästämään venyttämättä penniä sen kummemmin.
  5. Suosi käteistä. Koska pankkiautomaatilla käynti pakottaa miettimään tarvitseeko tämän alennustuotteen vai ei, sen hankinta on helpompi jättää väliin. Kortilla maksaessa rahan menetystä ei juuri huomaa.
  6. Lomamatkojen kohteissa kannattaa joustaa. Sky Scanner –palvelulla on erinomainen mobiilisovellus johon voi merkitä lähtö- ja paluupäivänsä. Jos kohteeksi merkitsee tietyn kaupungin tai maan sijaan ”Everywhere”, Sky Scanner valikoi ne tarjoukset jotka ovat sillä hetkellä parhaat ja listaa monta maata lomamatkan vaihtoehdoksi.