Pikavipin kilpailutus

Halvimmat pikavipit netistä

Pikavipit eli pienlainat tai pikaluotot sopivat tilanteisiin joissa yllättävä rahan tarve iskee ja seuraava palkkapäivä on jo tiedossa. Kuten muissakin ostopäätöksissä, voi pikavipit vertailemalla säästää jos itselleen sopivan pienlainan valitsee katsomalla vaihtoehtoja netissä. Joskus on mahdollista saada pienlaina myös täysin ilmaiseksi ilman ylimääräisiä kuluja. Seuraavaksi kerromme vinkkejä kuinka saat itsellesi edullisimman lainan markkinoiden parhailla maksuehdoilla.

Lainoissa ja ehdoissa on eroja. Jotkut lainan tarjoajat asettavat lainoilleen ikärajoja. Tyypillisesti alaikäraja on 18 ja 22 vuoden välillä. Nuorille suunnatut lainat ovat usein hieman pienempiä kuin vanhemmalle ikäluokalle tarjottavat vipit.

Miten hyödyntää ilmaisia pikavippejä

Jos olet täysi-ikäinen ja tiedät voivasi maksaa luottosi takaisin minimiajassa, pienlainan ottaminen on suhteellisen riskitöntä. Usein lainayhtiöt tarjoavat ensimmäisen lainan ilmaiseksi ilman korkoa tai kuluja. Ilmaisen lainan tarkoitus on tutustuttaa uusi asiakas lainan hakemisen prosessiin. Ilmaisia tarjouksia löytää yleensä pikavippivertailuja käyttämällä. Jotta selviät nollakustannuksilla, sinun kannattaa lukea sopimuksen ehdot huolellisesti ja laittaa puhelimeesi muistutus lainan takaisinmaksun lähestyessä. Yrityksestä riippuen ensimmäinen eräpäivä on 3-45 päivän sisällä lainan myöntämisestä ja laina tulee maksaa siihen mennessä kokonaisuudessaan takaisin jos haluaa säästyä koroilta.

Pitkäaikaisiksi suunnitellut pikavipit ovat yleensä kalliimpia kuin lyhyet lainat. Etenkin näissä tapauksissa lainavertailupalvelun käyttäminen on erittäin suositeltavaa. Vuonna 2013 voimaan tulleen korkokaton vuoksi yritykset ovat siirtyneet lähemmäs luottotiliratkaisuja, jolloin lainan summa ylittää 2 000 euroa. Tästä luotosta voi kukin nostaa haluamansa summan, oli se täysi summa tai muutaman satasen.

Pikavippien vertailu

Pienlainoja kannattaa verrata lainavertailusivun kautta. Silloin saa useiden yritysten lainat samaan taulukkoon ja tarjoukset löytää helpommin. Lainavertailun sivulta voi seurata linkkiä pikavippejä tarjoavien sivujen lainanhakuun.