Kirpputori Helsingissä, säästä rahaa

Helsingin parhaat kirpputorit

On olemassa monta syytä miksi helsinkiläiset rakastavat kirpputorejaan. Useilla luottokirppiksillä on erinomainen maine ja jotkut ottavat asian niin vakavasti että viikonloppuaamuisinkin täytyy nousta ani varhain jotta ei missaa löytöjä. Kirpputorit ovat monelle paikka jossa mielikuvitus saa ravintoa.

Mielikuvitukselle parhaita ovat ne kirppikset joissa kukin myyjä voi varata oman numeroidun hyllykkönsä. Kirppiskävijälle käy nopeasti selväksi onko tässä mahdollisesti se ”mother load” joka nostattaa odotuksen ilon ja löytämisen fiiliksen vai onko tämä hyllykkö vanhaa vauvatavaraa joka ei varmasti sovi omaan Kallion yksiön sisustamiseen millään muotoa. Toisaalta erinomaisia kirpputoreja ovat myös ne jotka esittelevät lähikortteleiden asukkaiden vaatekaappeja. On hienoa päästä hypistelemään vanhoja design–vaatteita joihin ei itsellä monta vuosikymmentäkään sitten olisi ollut millään konstilla varaa.

Yksi kirpputorien kävijätyyppi ovat tuunaajat ja kotoilijat. Tuunaajat etsivät auton ja mopon osia, pöytälevyjä, kunnostettavaksi kelpaavia tuoleja ja muuta jonka parissa pääsee nikkaroimaan. Kotoilijat taas saavat mahdotonta riemua löytäessään risoja taulujen ja valokuvien kehyksiä sekä ikivanhoja rautaisia lampunjalkoja jotka painavat kuin synti kevätliukkailla sipsutellessa bussipysäkille ja kotiin. Kotoilija saattaa stailata lampun jalalle uuden varjostimen ja verrata sitten tuotostaan alkuperäiseen Pinterest –palvelusta löytyneeseen designiin. Kotoilijat nauttivat myös kehyksien maalailusta ja muusta askartelusta. Lopuksi valmis tekele postataan omaan sisustusblogiin tai Pinterestiin muiden samanhenkisten askartelijoiden inspiraatioksi.

Monet kirpputorin kävijät taas perustavat asiakkuutensa eettisyyden aatteelle. He eivät hyväksy vaatetuotannon kertakäyttökulttuuria tai kolmansien maiden työolosuhteita joten mitä pidempään yhtä maailmaan tuotettua vaatekappaletta käytetään, sitä vähemmän negatiivisia vaikutuksia yksilöllä on. Helsingin kirpputoreja kiertää suuri joukko asiakkaita jotka myös määrittelevät eläinperäiset tuotteet, kuten nahkakengät, hyväksyttäviksi mikäli ne ovat olleet aiemmassa omistuksessa. Jos vaihtoehtona on heittää kyseiset vaatteet kaatopaikalle, on parempi jos eläimen elämällä on ollut suurempi tarkoitus.

Säästä rahaa näissä paikoissa

Seuraavaksi listaamme Helsingin suosikkikirpputorimme, valitse omasi!

  1. Kaivarin Kanuuna kuvastaa hienosti Kaivopuiston ympärillä asuvien laatutietoisuutta ja merkkitietoisuutta
  2. Hietalahden Tori on vilkas kirppis, suosittelemme käymään aikaisin
  3. Relove Töölön torilla on valoisa ja avara. Valikoimassa laatumerkkejä mutta myös hinta on sitä luokkaa.

http://www.lifeinsurancequotesin.com
綿100% 無地調 国産 こたつ布団 掛敷セット 『いろり』 墨(ブラック) 215×255cm【ポイント10倍】
www.ecmusicbuzz.com
リーデル (RIEDEL) デカンタ コルネット シングル ブラック 1200ml 8977/13
【ポイント10倍】デスクセット (デスク+チャーチチェア単品)【Lilium】フレンチシャビーテイストシリーズ家具【Lilium】リーリウム/デスクセット【代引不可】
ウジェーヌ・ブーダン ドーヴィル流域 F30サイズ F30号 910x727mm ※個人宛配送・代引不可※ 額縁付絵画 インテリア 額入り 壁掛け 油絵 ウジェーヌ・ブーダン
ジャパンマテリアル 光アクティブ脱着式DVIケーブル 30m DSL/DAO030M 納期にお時間がかかる場合があります
RBC24J-S 【新品】■■RBC24Jに互換■■スーパーナット【長寿命?保証書付き】APC Smart UPS1500RM用バッテリーキット【UPSバッテリー】【使用済みバッテリーキット回収付き】
千歳飴 100セット – 7本入:全色/のし袋+手提袋付(レビュー書き込みで次回あめプレゼント)
http://www.huntersforums.com